Анита Мейзер захапа новата „Мисис България“

За пореден път Анита Мейзер се опита да захапе родния конкурс „Мисис България“ и да подложи на съмнение стойността на короната у нас.

Това, което твърди Мейзер, е, че е неправилно изписването на „Мисис България Свят“ на лентите на победителките. Според Мейзер тя е единствената, която има правата над „Мисис Свят“ и само тя може да отведе нашенка на сцената на световния конкурс. По думите й правата й са предоставени от покойния Дейвид Мармел, основал големия конкурс за омъжени красавици преди 45 години.

„Не печатайте ленти „Мисис България Свят“. Това го няма никъде другаде освен в България“ – пише Анита.

С дългия излияния в социалните мрежи Мейзер призова организаторката на състезанието в България Меги Савова да изгладят разногласията, които имали преди години отново по въпроса с правата на конкурса, и да работят заедно.

Бизнес предложения чрез медии и социални мрежи госпожа Савова не приема, заяви тя пред „България Днес“. Меги споделя, че преди години са имали два разговора с Мейзер, инициирани от самата Анита, която впоследствие ги оставя недовършени. По повод нападките на брюнетката Савова заявява кратко и ясно – щастливите хора имат личен живот и не се месят в този на другите.

„За да стане ясно на всички, ще го кажа по най-простия начин – от 22 години правя конкурса за омъжени жени в България. Аз държа патента за „Мисис“ у нас. Над всяка лента, която започва с „Мисис“, има права. Конкурсът за омъжени българки е патентован и в други държави и отново от мен“ – обяснява Меги.

Преди дни короната на „Мисис България Свят“ спечели Моника Минкова от Враца. Майката на две деца беше нападната веднага от зложелатели заради козметичните корекции по себе си.

„От години се гледа не най-красивата, а най-достойната. Вече дори и на претендентките за „Мис“ – надпреварата за млади и неомъжени момичета, не се гледа като на парче месо. Търсят се по-важните качества у една жена. Операция за всичко има, но не и за душата“ – казва Савова, давайки за пример носителка на титла за красота от Венецуела, която преди години се яви на конкурса с 26 пластични операции по себе си.