Ани Салич отслабна с най-простия метод

Студеното време не плаши новинарката Ани Салич, която упорито вае фигура с разходки. През последната година тв звездата се е отдала на природен туризъм и редовно може да бъде видяна да трамбова по горските маршрути край София, пише струма.бг.

Тя обаче предвидливо винаги се екипира с шапки с козирка, за да не привлича излишно внимание към себе си. Любимото ѝ място напоследък не е Витоша, а Панчаревската пътека, където Салич минава по няколко километра независимо от метеорологичните условия.

Преходите вече дават своя резултат и зрителите на Нова телевизия са забелязали, че 51-годишната Ани е успяла да влезе в отлична форма. Разтухата сред природата обаче журналистката съчетава и с полезни дейности. Благодарение на нея по Панчаревската пътека вече има поставени химически тоалетни. Миналата седмица тв водещата алармира, че по маршрута било пълно с туристи, които облекчават нуждите си.

„Панчаревската пътека днес е пълна с хора… има ги и по пътеката, има ги и в гората. Първите се разхождат, вторите пикаят… Не е лошо общината да сложи 2 химически тоалетни, за да не се наслаждаваме всички на голи задници и салфетки между дърветата…“, написа възмутената новинарка в профила си във фейсбук и добави няколко скандални снимки на граждани, които ползват храсталаците за своите нужди, които заснела папарашки.

Само два дни след нейния сигнал на мястото били поставени две чисто нови тоалетни. Единствено нейните съселяни от Рударци, където тя има вила от години, се ядосали на „постижението“ ѝ, защото те от дълго време я умолявали да им помогне в качеството си на популярна личност и журналист да решат проблемите си с безводието в населеното място, но тя явно още не е стигнала до този проблем.

 

Previous post Хекимян не може да намери Жената, луд е по семейството
Next post Васко Кеца разкри тайната на две провалени сватби