Антония Петрова е родила тайно втори син

Преди няколко месеца се появиха слухове, че Антония Петрова – Батинкова е бременна, но тя така и не пожела да коментира това. Затова някои хора сметнаха писанията за поредната жълта клюка за миската.

Новината се оказа истина. Нещо повече скандалната миска е станала майка за втори път. Бебето се е появило на бял свят на 7 юли. И тя показа снимка с огромния корем, който е носила в последните месеци на бременността.

„На уникалната дата 07.07.2022, по напълно естествен начин, с нормално раждане, се роди Ивайло Батинков – син (Ив Батинков)!

Щастието е огромно! Бебето и аз сме в отлично здраве, настроение и изключително щастливи! Бих искала да благодаря на екипа на др Анна Чорбова, с която за втори път минахме заедно през естественото раждане, за нейния професионализъм, сила, нежност и подкрепа! Ти си нашият Ангел-закрилник, др Чорбова!

Искам да благодаря много на моя уникален, изключителен съпруг Ивайло -старши, че винаги е до мен и преживяваше заедно с мен, хванат за ръката ми, всяка една контракция, както и хода на естественото раждане до проплакването на бебето! Обичам те и ти благодаря, че сме едно цяло и винаги заедно минаваме през всичко! Семейство Батинкови сме вече четирима! Ние сме най-щастливите родители на двама сина“, похвали се Антония.