Антония Петрова поля рожден ден при Гордън Рамзи

Мис България 2009 Антония Петрова отбеляза 37-ия си рожден ден в Дубай с обяд в ресторанта на световноизвестния готвач Гордън Рамзи. В специалния комплект от изненади за празника й бяха включени още плуване с делфини и урок по кроене на модни чанти.

Моделката се похвали за тях с няколко снимки и видеоклипове в социалните мрежи, където показа гледката от луксозен хотел, позициониран на плажа. На екзотичната си почивка по случай специалния повод компания й правят синът й и съпругът й, на които тя благодари в една от публикациите си.

„Искам да благодаря на семейството си – съпругът ми Ивайло и синът ми Благовест, на всички приятели и колеги, за невероятните изненади и прекрасно организираният рожден ден, на няколко места, за многобройните подаръци, цветя, за уникалните и незабравими мигове и за трите торти изненада! Плуването с делфини бе един от подаръците ми и вълшебен спомен! А също така урок от майстор “как се правят ръчно чантите Louis vuitton“.

А също така и парти-изненадите в ресторантите Нобу в Дубай, ресторантът на Гордън Рамзи – Bread street и Нептун Бургас. Карате ме да се чувствам изключително обгрижена, оценена и обичана, не само в няколкото дни празненства, а и през останалото време от годината! Желая на всички, които ме поздравиха и бяха част от празника ми на всички точки по света- здраве, щастие и благоденствие!“, написа тя в Инстаграм.