Антония Петрова чака дядо Коледа на Малдивите

На плажа вместо пред камината – така Мис България 2009 Антония Петрова ще очаква подаръците си от дядо Коледа тази година. Блондинката замина за Малдивите само дни, след като показа украсената елха в новия си дом в София. Моделът ще отпразнува не само Рождество Христово докато хваща тен, като дава заявка, че ще остане на екзотичната дестинация поне месец.

Това означава, че там тя вероятно ще посрещне и третия рожден ден на сина си Благовест. Момчето, което също е на почивката, дели празник с майка си, след като се роди на нейния имен ден.

До Малдивите Петрова замина и в компанията съпруга си Ивайло Батинков. „И нека краят на годината и голямата почивка започнат сега! Даваме старт на сезона на празниците! А няма по-хубаво от това да прекараш зимата и Коледа и Нова година в Рая – Малдиви! Мили приятели, желая ви светлина, топлина, щастие и любов да има в душите ви! Когато те присъстват в нас, ние даваме на света около нас от същото!“, пише Петрова от плажовете на Малдивите.

На същата дестинация само до дни беше и друга популярна миска – Жанета Осипова. Носителката на титлата Плеймейт прекара ваканцията си под жарките слънчеви лъчи на островите, а в България се прибра заради финала на „Фермата“.

Извън страната пък Коледа ще посрещне и телевизионната водеща Деси Цонева. Репортерката с поразяваща уста обаче загърби топлите дестинации през декември. Вместо това тя предпочете да отведе семейството си в Австрия. Тази година Деси стартира и нова традиция – остави част от задачите си около коледното пазаруване на своите последователи онлайн. Цонева разкри, че е решила да започне да прави нестандартни подаръци, а за идеи относно какво да подари на своите близки тя се допита до феновете си.

Previous post Паулина от „Игри на волята“: Имам панически страх, че ще остана без храна
Next post Зуека с картини за 11 бона, продаде 4 от творбите за Коледа