Арестуваният крадец на такси е рапърът Гарджока

32-годишният бургазлия, който открадна такси във Варна, но го заловиха в Шумен, е известният бургаски рапър Никола Нанев, познат като Гарджока.

Той е задържан край Шумен тази сутрин към 7 ч. Преди това обаче минал край два полицейски поста без да се подчини и да спре. Край на екшъна слага трети полицейски екип, който успял да го спре. Тестът за дрога отчел положителна метамфетамин проба.

Докато карал дрогиран с висока скорост в гъстата мъгла по автомагистрала „Хемус“, 32-годишният мъж създал опасност и за другите участници в движението. Шофьорът има и предишни нарушения, съобщава dir.

„Не е представил документ за управление на МПС и след направената справка е станало ясно, че водачът е с отнето свидетелство, защото през февруари миналата година е отказал да бъде тестван за шофиране след употреба на наркотични вещества“, каза Ася Йорданова, говорител на Областната дирекция на МВР-Шумен.

В късния следобед дрогираният нарушител беше изведен от ареста, за да бъде отведен с полицейска охрана във Варна.

Гарджока бе сочен като един от рапърите, чиято кариера е финансирана от Димитър Желязков-Очите. Той е част от „Йист Коуст Кеш Крю“ – банда бургаски рапъри, доста популярни на „източния бряг“. Кариерата на Гарджока не е финансирана от Митьо Очите, отрече преди време рапърът пред Би Ти Ви. Виждали са се обаче на морето, уточни Гарджока.

Previous post Пиарката на министър Лъчезар Борисов – втора на конкурса „Мисис Европа“
Next post Алекс Петканова с шокиращо признание: Не се разведох, защото детето се…