Асен Блатечки показа новото си русо гадже

Ново гадже показа Асен Блатечки, а Криско разби слуховете, че се е разделил с жена си. Това се случи на премиерата на сръбския филм „Южен вятър 2: Ускорение“, която се проведе миналата вечер в столично кино, пише HotArena.

Актьорът Асен Блатечки показа ново русо гадже на галапремиерата на хитовия сръбски филм „Южен вятър 2: Ускорение“, която се проведе миналата вечер в столично кино. Секссимволът на българското кино не издаде коя е дамата на сърцето му, но пък даде зелена светлина на слуховете, че се е разделил с майката на детето си Диляна Попова.

Специално за събитието у нас пристигнаха главните актьори от хитовата кримка – Милош Бикович и Миодраг Радонич, писа „Телеграф“.

В същото време Криско опроверга една от най-сочните клюки напоследък, че се е разделил с жена си. Певецът се появи хванат за ръката на половинката си Цвети. Криско е автор на саундтрака и продуцент на лентата. По време на цялата церемония и прожекцията на филма, Криско и жена му бяха плътно един до друг и демонстрираха близост правейки на пух и прах всички слухове за раздяла помежду им. Певецът се появи като изискан джентълмен и запозна Цвети с изпълнителя на главната роля в продукцията – Милош Бикович.“Това е жена ми Цвети, на която сте любим актьор“, каза Криско. След това тримата щракнаха за спомен, писа „България Днес“.

Previous post Любимата на покойния Денис Теофиков се пусна само по… коса
Next post Дара шокира с признание за пиянско пребиване