Асен Блатечки празнува 50 години с прелестна актриса

Цялата драма около Асен Блатечки напоследък явно не го е отказало да създава култура. Макар светските среди да се тресат от предполагаемата му раздяла с Диляна Попова, актьорът има повод за празник. Двамата с Койна Русева ще отбележат своя 50-годишен юбилей с премиерния спектакъл „Омразна любов“ на театрална къща Вива Арте по едни от най-известните сцени от световната класическа драматургия.

В спекталъла на Борислав Чакринов, сценичните партньори почти мигновено преминават от състояние на омраза към върховна любов в Лейди Ана и Ричард от Ричард III на Шекспир, Дон Жуан и Дона Ана от Дон Жуан на Пушкин, Катерина и Петручио от Укротяване на опърничавата“на Шекспир, Смирнов и Попова от Мечка на Чехов. Премиерaта е на 31 октомври в София, открита сцена Сълза и смях.

Отложен с година поради пандемията, юбилейният спектакъл „Омразна любов“ разказва за това странно чувство „любовта“, което ни връхлита неочаквано, нарушава покоя ни, прави ни луди… и смешни. Понякога не искаме тази любов, мимолетна и вечни, но без нея не можем, пише iwoman.bg. На сцената взаимоотношенията между Асен Блатечки и Койна Русева създават такава енергия, такава главоблъсканица от възходи и падения, от привличане и отблъскване, че ако това бяха реални взаимоотношения, тази двойка нямаше да слиза от челните страници на жълтите издания.

Previous post С осем бона заплата: Цветанка Ризова купи баровски имот, съседи пропищяха
Next post Какво става с Джена? Призна, че имала нужда от любов