Асен Блатечки стопи шкембето, влезе във форма

Асен Блатечки влезе във форма! 50-годишният актьор стопи шкембето и паласките и вече изглежда съвсем прилично. Е, има си пак бръчки по челото и кръгове под очите, но те са нормални за възрастта и пороците му.

Онзи ден Блатечки паркира автомобила си на столичната улица „Славянска” и се отправи пеш към театър „Сълза и смях”. Облечен с дежурното си кожено яке, този ден той носеше и суитшърт, чиято качулка топлеше главата му. Пред храма на Мелпомена актьорът от „Фамилията” побъбри с колеги, а после влезе вътре и излезе от обективите на папараците ни, съобщи Флагман.

Прави впечатление, че за разлика от повечето си връстници, Асен все още се радва на доста буен перчем и няма нито един бял косъм! Не е изключено обаче и да боядисва косата си. Той е доста суетен, а и няма как да не си дава сметка, че посребряването ще е пагубно за свалките му с млади гаджета.

Бившият на манекенката Диляна Попова е страстен пушач от ученик, но напоследък е минал на модерните електронни цигари. Устройството, от което поема тютюневите изпарения, е винаги в ръката му. Преди 2 години Блатечки се опита да се избави от порока си, но усети, че липсата на никотин не му се отразява добре – компенсираше я с много ядене, от което пък надебеля. Още преди да е минал в свърхтежка категория актьорът се върна към папиросите и успя донякъде да овладее напълняването.

Впрочем, самият Асен и до днес отказва да признае, че напълняването му се дължеше на прекомерно хранене в периода на въздържанието му от цигари. Той твърди, че е отпрал големия си корем напълно целенасочено – искал да качи 15 килограма заради ролята си във филма „Останалото е пепел”.

Previous post Мис България Теодора Бургазлиева е наузнаваема
Next post Сериозни проблеми налегнаха Петканови