Астролог: 4 зодии са най-големите късметлии

Всеки човек се надява да му се случват само добри, хубави и приятни неща. Дори и песимистите са така – нищо, че не го признават на глас.

Да, но всички сме наясно, че няма как винаги и във всичко да ни върви. Е, посред астролога Влад Рос това не е точно така, пише Жената Блиц.

„Има четири зодии, които спокойно могат да бъдат определени като най-големите късметлии. На тях им върви във всичко. И това е така, защото в оставащите месеци до края на 2022 година ще им „върви по вода“ – във всичко“, поясни астрологът.

Ето кои са четирите зодии, които според астролога Влад Рос са най-големите късметлии:

Овен

Според астролога Овенът ще има най-много късмет около средата на 2022 година – тези месеци ще бъдат особено благоприятни за него. „Това ще бъде страхотно време за реализиране на амбициите на Овена в кариерата. Той ще има късмет във всичко. Ако Овните отдавна са мислили да се преместят в друга държава, да създадат семейство или да си купят имот, то около средата на година те ще успеят в всичко това“, каза Влад Рос.

Риби

„Рибите ще имат най-голям късмет в първите шест месеца на годината. Особено когато става дума за любов и щастие в личния им живот, раждане на деца, както и финансови въпроси“, предрича астрологът.

Лъв

Лъвовете ще имат успешна година по отношение на семейството си. Може да им се роди дете. „Те също така трябва да се развиват повече в творческа насока и да подхващат нови професионални проекти“, казва Влад Рос. По думите му освен това Лъвовете трябва да помислят за финансови инвестиции.

Стрелец

„Стрелецът през 2022 г. ги чакат дълги пътувания и невероятно приятни емоции. Възможно е да започнат нов и щастлив живот извън пределите на страната, в която живеят“, казва астрологът Влад Рос. Той е категоричен, че представителите на тази зодия ще имат късмет във всяка насока. Например, те могат да спечелят много пари без никакви проблеми и напълно неочаквано.

Previous post Как да възбудите сексуалното желание
Next post Този остров е най-добре пазената тайна в Средиземно море