Астроложка предсказа нещо удивително за бебето на Радина Кърджилова

Последното бебе на талантливата двойка Радина Кърджилова и Деян Донков, което се роди във вторник, ще носи в себе писателска дарба, предсказва астроложка, направила хороскоп на новороденото за „Уикенд”. С такава надарена фамилия не е учудващо, че и малкият ще се сдобие с талант.

Йоан се роди в Пловдив на 23 март и има догадки дали раждането е било с операция, а датата да е избрана според рождения ден на баткото – Христо, който също е на 23-о число, само че през юни. Хороскопът на Йоан вещае силна връзка с двамата му братя – Христо и Деян-младши, чувствителност към нуждите на обществото и голяма литературна дарба.

Много фенове на Радина Кърджилова стискаха палци бебето й да се роди на Благовещение – 25 март. Това е един от най-големите християнски празници и се смяташе, че семейството, което е силно религиозно, най-вероятно е избрало именно него за идването на бял свят на момченцето. Оказва се обаче, че родителите са се съобразили не с църковния календар, а с празниците в собствената си фамилия.

Така датата за операцията е била определена за 23-и – числото, на което празнува и баткото Христо. През юни той ще стане на 5 години. Неговата зодия е Рак, което е пълна противоположност на огнения Овен, под чийто знак се роди малкият Йоан. Според астроложката огромната разлика между децата ще е само на пръв поглед. В същността си те много ще си приличат, защото Луната на Христо е в Рак, което означава, че той ще е изключително чувствителен, грижовен и отдаден на семейството си.

Асцендентът му пък е в Козирог, което издава, че ще бъде трудолюбив и упорит в преследването на целите си. Според рождената дата и час, които бяха точно съобщени от пловдивската болница, избрана от Радина и Деян за раждането, бебето ще расте като интелигентно и разсъдливо дете, което ще взима бързи и точни решения. Ще бъде любопитно и любознателно, но в същото време – неспокойно, каквито са и родителите му – хора на изкуството.

За разлика от брат си Христо, който от сега показва голям талант за рисуване, Йоан най-вероятно ще има дарба като оратор, а на по-късен етап – и като писател. Ще бъде задълбочен, ще му се удава изследователската работа. Йоан се роди в 8,43 часа във вторник. Ден по-рано семейството замина за Пловдив, където отседна в малък хотел в живописния квартал „Капана”. Там Радина пренощува за последен път преди раждането.

Малкият й син дойде на бял свят с тегло 3290 грама и височина 51 сантиметра. От снимката, която болницата разпространи, се вижда, че майката плаче от щастие пред детето си. То пък изглежда е копие на таткото Деян. Това е истински подарък от съдбата за актьора, защото другите му двама сина приличат изцяло на майките си. Христо е одрал кожата на Радина, а големият – Деян, е взел чертите на своята майка – Анастасия Ингилизова.

В началото на март Деян и Радина се изправиха пред огромно предизвикателство – те се заразиха с Ковид-19. За щастие, успяха да оздравеят изключително бързо – само за десетина дни, така че въпреки заразата раждането на бебето мина по план. В последните месеци на бременността си актрисата е изпитвала леки неразположения, причинени от умора и тежест, съобщиха от болницата. Семейството е съхранило стволови клетки от пъпната връв на Йоан. Таткото Деян и баткото Христо са били в болницата, докато Радина е раждала. Христо е обещал да помага в отглеждането на бебето. Майката още преди около два месеца обяви, че смята да се върне на работа в театъра през май.