Астролози: Това са най-опасните дни през май

Често в живота ни се случват събития, които предварително не сме предвидили и планирали. В петте най-опасни дни на май вероятността от нарушаване на плановете и появата на проблеми е най-висока. Астролозите разкриха кои са тези дни и какво можем да направим, за да избегнем неприятните аспекти на планетите, пише actualno.com.

23 май – началото на ретрограден Сатурн

На 23 май Сатурн започва обратното си движение, което ще увеличи активността на токсичните хора. Това влияние ще продължи до 11 октомври, но на 23 май трябва да бъдете максимално внимателни, когато общувате с тези, които не харесвате.

Също така, тази планета ще се опита да ви накара да забравите за основните си приоритети, като промените посоката на движение. В този ден не е необходимо да слушате интуицията си и гласа на сърцето.

26 май – Лунно затъмнение и Суперлуна

Това ще бъде най-опасният ден през май и вероятно най-опасният ден през пролетта. На 26 май ще има пълно лунно затъмнение в знака на Стрелец.

Това ще направи повечето хора много нервни, отмъстителни и избухливи. На този ден не се препоръчва да пътувате на дълги разстояния. На 26-и е по-добре да не пазарувате и да не започвате нещо ново.