Бабата на Лорина Камбурова я изпрати в бял ковчег

Стотици близки и приятели дойдоха в морския храм „Св. Николай“ за да се простят с актрисата Лорина Камбурова. 30-годишната красавица така и не дочака трансплантация на бял дроб във Виена. Отиде си на 27-ми май в Москва, като накрая се разболява и от Covid-19. Причина за смъртта й е тромбоемболия.

Лорина е родена във Варна. Завършва НАТФИЗ през 2014 година. Известна е с ролята на Леа в сериала „Връзки“, популярността си печели с ролята си в сериала „Скъпи наследници“. Играла е и в чуждестранни пълнометражни продукции, работи като модел и участва в множество реклами.

А животът на Камбурова наистина не е лек. Още в ранна детска възраст родителите ѝ се развеждат и грижите по нея поема изцяло майка ѝ. Тя е и човекът, който подтиква Лорина да заобича театъра – 6-годишна е, когато я записва в детска трупа. За всеки рожден ден на момиченцето майка му го води на опера.

Съсипаната баба на красавицата я изпрати в по-добрия свят. Възрастната дама е отгледала Лорина, след като майка й си орива много рано, когато бъдещата актриса е само на 12.

Previous post И Преслава отряза шеф Манчев в „Черешката на тортата“
Next post Меган роди и кръсти бебето на кралицата