Баба Ванга с пророчески думи за 22.12.2020, Европа и Путин

Баба Ванга предсказа поредица от събития, повечето от които вече се изпълнихa. Сред тях са разпадането на Съветския съюз, атентатите от 11 септември 2001 г., смъртта на принцеса Даяна и аварията в Чернобил. Това са само някои от събитията, които тя е видяла преди да се случат, пише Монитор бг.

Какво обаче ни очаква през идващата 2021 година? Ето какво е предрекла пророчицата:

Точно преди смъртта си пророчицата е заявила, че 2021 г. „ще донесе нашествие на екстремисти“ в Европа. Твърди, че Старият континент ще бъде изправен пред химически атаки от „нашествениците“. През следващия период може да дойде „краят на съществуването“ на Европа, твърди още баба Ванга.

Тя прогнозира през следваща година икономически спад в Европа и опит за покушение срещу руския президент Владимир Путин. Тя е вярвала, че заплахата за главата на Кремъл може да дойде от собствената му държава.

За далечното бъдеще тя прогнозира, че „животът в Космоса ще бъде открит и изведнъж ще стане ясно как се е появил животът на Земята“. През следващите 200 години хората ще влязат в контакт със своите духовни братя и сестри от други светове, казва още Ванга.

Според нея датата 22.12.2020 пък ще е съдбовна за човечеството. Причината е, че Витлеемската звезда ще изгрее отново през нощта на 21-ви срещу 22 декември. Съвпадът на Юпитер и Сатурн, като този при раждането на Иисус Христос, ще освети небесния свод по време на зимното слънцестоене за първи път от 2020 години насам.

Previous post Дядка-милионер издържа наглата Джейми Алис от „Черешката“
Next post Знаете ли… Кои са темите табу за жените