Баба Глория вее бялото знаме: Симона и Дани я пречупиха, ликуват

Предаде се – певицата Глория вече е съгласна внучката й Галина, кръстена на нея, да й казва „бабо“. „Изобщо не ми пука – маминка, баба… Дядо само да не ми казва“ – сподели Глория през смях.

Певицата помага в грижите за внучката си и често отменя майката Симона сутрин.

„Хранене, памперси сменям, всичко правя, пея дори детски песнички на малката, дано е музикална“ – твърди известната изпълнителка.

Глория е толкова всеотдайна баба, че дори изтъкна, че сега може да си позволи да позабави темпото в кариерата си, за да обърне внимание на внучката си. Певицата припомня, че също е родила млада – едва на 23 години, когато стартирала кариерата си. Наложило се да оставя малката Симона на майка си още след 40-ия ден.

Днес цялото семейство живее под един покрив. Глория и майка й са на първия етаж на просторната къща в покрайнините на София, а Симона, мъжът й Даниел и малката Галина са на втория етаж.

„Нещата вървят перфектно“ – сподели Глория. Певицата допълни, че родителите на зетя често идват на гости и също много помагат в грижите за малката Галина. Тя се роди на 25 февруари с размер 50 см и тегло 3,1 кг.