Бански ала Мерилин Монро завладяват отново плажовете

Как да изглеждаме по-слаби на плажа? Това е въпросът, който вълнува почти всички жени преди лятната почивка.

Добрите новини тази година са, че шарениите отстъпват на класическото черно. Тъмните бански отново се завръщат, независимо дали са в цял вариант или половинки. А за по-изтънчена визия може да съчетаете черния бански с цветно ефирно парео или пък прозрачна риза. Може да използвате и шарен шал, вързан като колан на кръста, ако сте избрали цял бански.

Това лято щампите са изместени от друг вид декорации – каишки и връзки. Целите бански с връзки отпред или отзад тип корсет, банските от две части с преплетени връзки на корема вече са тотален хит по плажовете в най-тузарските морски курорти по света.

Връзките и каишките, освен че разчупват визията, могат да прикрият някои несъвършенства на тялото ви. Те са и чудесен начин да оформите банските точно по тялото си, за да не е твърде впит или пък хлабав, тъй като се регулират. Актуални са и моделите с дупки – дълбоко изрязан гръб, лек процеп отпред над деколтето или пък отстрани на бедрата. При половинките отново се наблюдава завръщане към ретро визията.

Много марки са се вдъхновили от иконите на миналия век – Мерилин Монро, Брижит Бардо, София Лорен, и са заложили на бански с висока талия и къдрички и на щампи на каре и точки. Чифт огромни кръгли слънчеви очила, както и капела или кърпа на главата са чудесно допълнение към ретро визията на плажа.

Ако пък предпочитате по-свежите комбинации за плажа, можете да заложите на закачливи модели в стил бохо шик. Те обикновено са с интересна кройка, но акцентът при тях са цветовете и смелите комбинации между тях. Колкото по-шарено, толкова по-бохо. Имайте предвид обаче, че по-пъстрите бански създават оптическа илюзия за повече килограми, така че избягвайте крещящите нюанси в проблемните си зони. Ако искате да скриете корема си, никога не подбирайте бански с голяма щампа точно отпред, тъй като тя ще привлича погледите именно там.

Previous post Летни страсти: Защо кръшкат различните зодии?
Next post Иван Тишев заменя Павел и Венци в „Гласът на България“