Башар Рахал на тръни, изложиха любимата му Райна пред цяла България

Райна Караянева иска да бъде възприемана като журналист и финансов анализатор, а не като един от най-прочутите и успешни български модели. Това демонстрира самата тя като гост панелист в „На кафе“ по Нова телевизия. При Гала половинката на Башар Рахал, която има успешни изяви и като актриса, заяви, че манекенската ѝ външност често пречи да бъде приемана на сериозно. Караянева обясни също, че това е характерно за много красиви жени със сериозни професии.

Писателят и инфлуенсър Жоро Блажев реши да направи комплимент на Райна, като каза, че я възприема като интелигентен човек с много знания, но заедно с това не може да забрави изкусителната ѝ фотосесия, която е заснела преди време за списание „Максим“. Думите му имаха обаче точно обратния ефект.

„Браво, баща ми не знаеше, че съм се снимала за „Максим“, заяви Караянева, видимо ядосана, че тайната вече е разкрита. Очевидно тя е крила от семейството си по-горещите си прояви в моделските си години. Гала и целия ѝ екип се почувстваха доста сконфузено. „Е, то се виждаше по будките“, опита се да се оправдае Блажев.

Райна Караянева бързо се успокои и увери панелистите, че е напълно наясно, че подобни снимки винаги ще оказват влияние, независимо с какво се занимава. Тя обясни също, че е приела, че някои сфери, като например политиката, винаги ще са със затворени врати за нея, пишат от vihrogon.bg Изказването ѝ по въпроса беше твърде откровено. „Като си се голог*зил цял живот, не може да искаш да си министър-председател“, заяви Райна Караянева.