Башур на Емилия пресече кървава вражда в поп фолка

Вечната вражда между фолк звездите Анелия и Емилия вече е потушена благодарение на половинките на една от певиците. Двете дами, които в миналото деляха един мъж – Коко Динев, с днешна дата са успокоили топката и от време на време поддържат отношения без лоши чувства, твърдят хора от обкръжението им.

„Двете не спираха да си съскат, но вече са смирени една към друга. Откакто Емилия се залюби с Башур започна тотално нов и различен живот. Анелия не й е трън в очите, а същото може да каже и другата, която преосмисли враждата им като излишна. Двете осъзнаха, че в крайна сметка Коко не е даденост за никоя“, разясняват близки до блондинката.

Дълги години Емилия и Анелия не можеха да си поделят бизнесмена, който е и баща на децата им. Заралийката може да е бивша съпруга на Динев, но красавицата от Гълъбово е голямата му любов, пише клюки.бг. С ангелогласната изпълнителка той е имал бурна любовна връзка още преди да каже „Да“ на колежката й. Животът обаче така ги завърта, че сключват брачен съюз с други, а години по-късно пак преоткриват чувствата си и дори създават свои деца.

Затова и Анелия дълго време не можеше да превъзмогне факта, че Емилия е по-голямата любов на футболния бос, а любимата му пък, че той е неизменна част от живота на конкурентката й, от която има дъщеря Ивон. С времето обаче двете осъзнават, че тази драма е излишна. Още повече, че Коко е популярен с безкрайните си забежки с техни колежки, а такъв „сериозен“ мъж не е за жалене и страдане.