Бащата на Денис Теофиков: Върнах се към живота

Новото музикално предложение на групата на народа „Фантазия“, направи своята премиера преди броени часове, а вече се радва на положителни коментари от почитателите на попфолк жанра.

Впечатление прави, че видеоклипът е заснет на нова топ локация в София, където могат да бъдат локализирани доста хора от хайлайфа на България, пише Шоу Блиц.

Друго нещо обаче прикова внимаето на меломаните, а именно участието на Атешкан Теофиков в „K!RVE“. Припомняме ви, че миналият октомври, цяла България потъна в скръб заради неочакваната смърт на обичания Денис Теофиков, който е син на Атешкан Теофиков.

От тогава, китариста не е имал публични изяви, а конкретно за тази си поява, ето какво написа той в социалните си мрежи: „Здравейте приятели, представям ви една продукция на Група “Фантазия”, в която участвам! За мен е чест и удоволствие да работя и творя с тези млади и изключително талантливи момчета, които бяха и близки приятели на Денис.

С тяхна подкрепа и най вече на лидера на групата и FGM – Силвестър Матеев (Силвър) се върнах не само към музиката, но и към живота, за което съм им благодарен! Това се вижда и във видеото, в което ме провокираха и да се усмихна.“

Неслучаен е и изразът, че музиката е лек за душата. От публикацията на Атешкан Теофиков става ясно и че се завръща към живота и музиката, а дали предстоят нови съвместни парчета, предстои да разберем.

Previous post Какво изсмуква Мира Добрева? Водещата се стопи до неузнаваемост
Next post Гери Дончева отново на малкия екран