БГ звезди вече стегнаха куфарите за коледен шопинг в Лондон

Всяка година повечето родни звезди избират една и съща дестинация за екскурзия и коледен шопинг броени дни преди най-хубавите празници от годината. Тази година без никакво съмнение това е Лондон. Само за една седмица не един и двама ни изненадоха с кадри от британската столица. Е, там наистина цари страхотен коледен дух, за които и ние тайничко мечтаем в момента.

Талантливата певица Десита бе от първите певици, които хукнаха към Лондон. Още преди месец красавица сподели сторита, на които тя се намираше на задната седалка в кола с коледна напитка в ръка, а на предната седалка се виждаше мъж, който без съмнение е тайнственият човек до нея.

От няколко дни Тита се намира в британската столица с новия любим, който бързо успя да намери само няколко месеца след раздяла с ММА боеца Недко. Поводът е ясен – това пътуване е подарък от него, жалко, че все още не знаем кой е. В личния ѝ профил можем да видим много снимки от различни забележителности. Сигурни сме, че там е изключително студено в момента, но певицата отново е заложила на по-секси визии.

Поп-фолк певицата Биляниш също в момента е с половинката на коледна шопинг терапия в Англия. За пътуването ѝ разбрахме от сторита с куфари на летището. Е, за разлика от другите певици, тя поне не крие компанията си, а даже напротив – иска всички да видят кой я прави щастлива.

Георги и половинката му Фейгин не спечелиха 100 000 лв. от „Игри на волята“, но пък спечелиха нещо много по-ценно – любовта си един към друг. Ето че дойде време и за първото им пътуване като двойка. Фейгин побърза да сподели коледната атмосфера от британската коледна атмосфера. Със сигурност тези моменти ще им останат страхотни спомени за цял живот.