Безплатен антигенен тест с билети за концерт на Лили Иванова

Всеки зрител, купил билет за концертите на Лили Иванова на 14, 15 и 16 декември в зала 1 на НДК, ще има възможност за безплатен антигенен тест. Това съобщават от екипа на певицата.

Лаборатория „Геника“ ще бъде разположена на паркинга на НДК. Зрителите, които искат да си направят тест, трябва да носят своите билети само и единствено на хартиен носител, като след извършване на теста всеки билет за вход ще бъде маркиран на гърба с печат на лабораторията, удостоверяващ използването му.

Електронни билети няма да бъдат приемани, уточняват организаторите. По думите им тестът отнема около три минути, резултатът излиза до 20 минути и е валиден до 48 часа от часа на извършването му.

От екипа на Лили Иванова умоляват зрителите да организират посещение в мобилната лаборатория в по-ранни часове, тъй като в часовете непосредствено преди всеки от концертите ще бъде невъзможно да бъдат тествани всички евентуални желаещи.

Напомня се, че посещението на концертите на Лили Иванова ще се осъществи с предоставяне на зелен сертификат на входа на НДК, който включва удостоверение за ваксинация, преболедуване, налични антитела, отрицателен антигенен или PCR тест.

На 14, 15 и 16 декември са последните три концерта от националното турне на Лили Иванова. То приключва в столицата срещи с публиката във Варна, Пловдив, Бургас, Велико Търново, Шумен и Русе.

„Иска ми се да има повече обич и любов между хората, защото напоследък те липсват. Има озлобление, лошотия“, посочи тя в интервю пред БНТ.

„В тези 2 г. успях да отделя житото от плявата, както има една поговорка. Дадоха ми възможност да преценя моето обкръжение – хората, с които работя, познавам, да си дам отговор за някои неща, които аз не знаех и които ме разочароваха. Но, както виждате, аз игнорирам абсолютно всичко. Има винаги пъклени планове, пъклени идеи, това ми е главата, затова и трудно заспивам. На сутринта, като се събудим, животът е по-различен и реалността е много различна. Никой не знае какви времена ще доживеем. Ако някой си мисли, че е наясно, много се лъже. Аз съм готова винаги да посрещна и най-лошото. Това съм го възпитала у себе си и не правя трагедии. По-добре човек да е подготвен да внимава какво ще му донесе утрешния ден, а не да съгради пясъчни кули. Аз никога не градя пясъчни кули“, каза голямата певица.

Примата разказа, че е с прекрасни впечатления от своята публика от всички населени места. Първият град, в който тя пее след въвеждането на противоепидемичните мерки, е Пловдив. „За мен е вълнуващо да видя зала, изправена на крака.“ Затова когато вижда публиката в Античния театър на крака, толкова се развълнува, стяга я гърлото и се притеснява как ще започне да пее. „Аз съм емоционална и понякога това малко ми пречи, но не мога да се променя“, каза Лили Иванова.

Наскоро Лили Иванова издаде нов миниалбум, наречен „Чуй душата ми“. Музикантите, които участват в него, както и на сцената, са Ангел Дюлгеров – китари, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Орлин Цветанов – цигулка, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни, и вокалното трио „ЛаТиДа“ – беквокали.

БТА ще издаде специален брой на „ЛИК“, посветен на Лили Иванова. Списанието ще покаже на читателите и част от изключителния архив на БТА – текстов и снимков, за забележителната кариера на обичаната изпълнителка.

Previous post Пандемията прогони Веселин Маринов на село
Next post Перфектна химия: Глория сияе в обятията на известен колега