Берен Саат запя в дует с мъжа си, загърби развода

Колкото да се писа и говори, че Берен Саат и Кенан Доулу се развеждат, този път новините около звездната двойка са оптимистични. Според турският журналист Ариф Нуур от списание “Snob”, актрисата и съпругът ѝ влезли в звукозаписно студио, за да работят заедно по предстоящия албум на певеца.

Стана известно, че Берен е написала текста на едно от парчетата към новия проект на Кенан, а той направил жест към нея, като не само ще го включи в албума, но предложил на жена си да го изпеят в дует. Дискът ще съдържа 9 песни, композирани от Кенан Доулу и 2 – от Сезен Аксу. Планирано е албумът да излезе в началото на идната година.

Звездната двойка Берен Саат – Кенан Доулу зарадва феновете с новата идея. На въпрос на журналиста, какво точно ще записва с мъжа си, Берен Саат, отговаря: “По време на карантината, аз и съпругът ми прекарвахме много време заедно вкъщи. Направихме принудителна пауза в работата – аз нямах снимки, а Кенан не изнасяше концерти. Но този период беше добър за нас. Станахме много близки и дори написах някои текстове за новите песни на Кенан, една от която влиза в новия му албум.“

Известната актриса напълно оправдава твърдението, че е многостранно надарена. В допълнение към успешната актьорска кариера, Берен Саат периодично радва феновете с изявите си и като певица. Както многократно е заявявала, мечтата ѝ е да издаде солов албум. В момента Берен Саат е твърде заета със снимките на сериала на Netflix “Атие”/“Дарба”, в който играе главната роля.

Преди това, в продължение на 3 години актрисата не приемаше никакви предложения, след като за последно игра в телевизионната поредица “Великолепният век: Kьосем” през 2016-а, а междувременно получи и международно признание с участието си във филма “Сезонът на носорозите, в който игра с италианската звезда Моника Белучи. Сега, според вестник “Милиет”, за участието си в “Атие”, Берен се е спазарила за хонорар от 200 хиляди турски лири за епизод, което е върхова точка като сума в кариерата ѝ до момента. Така Берен Саат държи първенството за най-скъпоплатената турска актриса.

По всичко изглежда сега в семейството на красавицата и музиканта цари мир, любов и разбирателство. Всички тежки дни сякаш са отминали, всички раздори – останали назад. За скандали в звездното семейство се заговори усилено през лятото 2019 г. Според тиражирани тогава новини, екранната Фатмагюл от “Пепел от рози” била съсипана от изневяра на Кенан Доулу с младата є колежка Acлъ Ишлep. За да се утеши, Берен Саат пък му кръшнала с френския диджей Франсис Мага. Дори актрисата и певецът били разделени цели ceдeм мeceцa. След това обаче екранната Кьосем Султан успокои духовете с признанието, че е стопирала развода и отново се е върнала при мъжа си. За да увери феновете в това, тя публикува селфи, на което двамата изглеждат повече от щастливи.

Според близки до звездната двойка, в оправянето на отношенията им, пръст имал трети човек – семеен тарапевт, който посещавали в продължение на няколко месеца.