Берлускони се ожени за хубавица, по-млада с половин век

Бившият премиер на Италия Силвио Берлускони сключи брак за трети път. Избраницата Марта Фашина е с 53 години по-млада от 85-годишния медиен бос, който направи впечатляваща кариера в политиката.

Родената в Калабрия булка е депутат от партията на Берлускони „Форца Италия“. Тя живее със Силвио повече от две години, но досега той упорито отклоняваше желанието ѝ да се венчаят.

32-годишната Марта измести предишната годеница на експремиера Франческа Паскале, която беше по-млада с 49 г.от милиардера. Фашина дори си татуира инициалите С.Б. в знак на любовта си към Берлускони. В миналото тя е работила във фондацията „Милан”, откъдето датира и познанството ѝ с бившия премиер. Фашина беше избрана за депутат от „Форца Италия” през 2018 г.

В крайна сметка Марта отново не сбъдва напълно мечтата си, защото сватбата ѝ през уикенда е символична. Двамата с Берлускони не са сключили граждански брак, защото петте деца на бившия премиер са категорично против, съобщи novini.bg.

Все пак Силвио и любовницата му си размениха брачни халки във вила Джернето на милиардера, която се намира в Лезмо. На тържеството присъстваха 60 гости, предимно съратници на политика. От децата му липсвал само най-големият син, който обяснил отсъствието си със страх да не се зарази с коронавирус.

До последно сватбената церемония била под въпрос, защото повечето приятели на Берлускони го убеждавали, че заради войната в Украйна тържеството ще се приеме като „пир по време на чума“.

Марта обаче заплашила, че ще се изнесе, след като веднъж вече сватбата била отложена.

Previous post 7 неща в Дубай, които хората мразят
Next post Виктор от „Ергенът“ подари червена роза на жена извън шоуто