Бившата на Орхан Мурад: Всичко съм му простила

„Всичко съм простила на Орхан. Даже съм му писала съобщение с пожелание за леко раждане на новото му детенце. Когато прощаваш, е много леко на душата. Има болка от неправда и неправилни постъпки, но в името на децата човек трябва да се държи добре и да се опитваме да разговаряме нормално.“

Това сподели пред „България Днес“ Шенай Кузева, бившата съпруга на фолкизпълнителя Орхан Мурад. Тя има официален развод с легендата на балканската музика и си върна моминското име Кузева.

Докато очаква появата на второто си внуче – момче от Сузанита, Шенай връща лентата назад за събития от времето на брака ѝ с изпълнителя на „Хиляди слънца“ и „Ново гадже“.

„На 4-ия ден след изписването ми от болницата, когато родих Сузи, Орхан ме взе да помагам за снимките на видеоклип. Не искаше никой друг да помага за клиповете, а само аз. Всичко, нужно за клипа, организирам – купувам дрехи и гладя, уточнявам места за снимки и участници, возя го с колата, наблюдавам как се снима и контролирам. Изстисквах кърмата си в друга стая по време на клипа, бях родила Сузи преди броени дни. Много жертви направих за егоизма му все той да е добре“, разказва Шени.

Лишавала съм децата си от внимание заради Орхан.

Плътно бях до него, цяла България е свидетел. И е много неприятно при раздяла да се забрави всичко това от хората. Колкото и добрини да правиш, когато се разведеш, всички обвиниха мен, а не знаеха истинската причина и че Орхан поиска развода. Изкара ме като бившата му жена, която го ограби. А ние не видяхме лев от него“, казва още бившата половинка на Мурад.

Шенай разкрива и случай, в който лекари с лазер горили огромни мазоли на краката ѝ, а само след час тя отново возела Орхан с кървящи пети до ресторант в Павел баня, където певецът имал участие.

Оставих живота си в Дубай, за да бъда до него, когато беше ограбен от бившата си и нямаше лев.

Претърпяла съм много такива неудобства и никога не съм го предала. Правила съм го с удоволствие. Но боли, когато не е признато. Орхан знае и дори едно извинявай не каза. Тази дума при него просто не съществува. Много е трудно да съжителстваш с такъв човек, който не знае също и думата благодаря“, допълва майката на Сузанита.

„Много исках да си имам син заедно с двете ми дъщери. Дори бях готова да си осиновим момче. Предложих на Орхан, но той не се съгласи. Сега съдбата ми се отблагодарява с двама внуци – Александра има момче, а Сузи чака всеки момент нейното“, добавя Шени.

След като за втори път пребори рак и се подложи на разкрасителни процедури в престижна турска клиника, Шенай е в трепетно очакване на втория си внук. Очаква се Сузанита да даде живот на момче до броени дни.