Бившата съпруга на Орхан Мурад: И аз съм влюбена!

„И аз съм влюбена, живея с чужденец, в момента съм в Германия. Орхан има пълното право да прави каквото реши и да се жени за когото реши. Той и преди правеше каквото си иска, но сега поне има правото да гo прави.“

Това каза пред „България Днес“ бившата съпруга на Орхан Мурад – Шенай, която повече от година вече живее в Германия, а децата и я навестяват. „Те и двете се радват за мен, защото знаят през годините какви неща изтърпях. Най-сетне си намерих човек, чужденец е, но не искам да говоря, за да не ми е уроки. Ново и щастливо ми е“, казва Шенай.

Бившата на Орхан Мурад си е намерила и работа в Германия, а Сузанита я навестява често. „Не искам да знам за баща ми. Не искам да го виждам, не е никакъв татко“, сподели от името на дъщеря си Сузанита Шенай. „Ето, разбирате как стоят нещата. Ако само аз бях причината за краха на нашия брак, поне Орхан да беше добър баща, а то и това не е. Въобще не контактува с никое от двете деца. Честно казано, той има две лица – едното е за пред медиите, а другото – вкъщи. Там си избива комплексите. Но да е здрав, това му пожелавам и друго не ме интересува“, казва Шенай.

Само преди ден Орхан Мурад се ожени отново. Фолкпевецът взе Камелия Добрева на скромна церемония, похвали се самият той за щастливото събитие.

От страницата си в мрежата пък Шенай помоли приятелите си да ѝ пожелаят късмет в новото начинание и новия живот, който започва да води. Почитателите ѝ, които драстично се увеличиха, след като се раздели гръмко с Орхан, ѝ пожелават успех, а Шенай реши отново да си върне българското име и вече се казва Вероника Кузева.