Бивша възлюбена на Джизъса чака дете от бивш на Преслава

Една от многото любими жени на Джъзиса сподели хубава новина. Куини-Алис, която се сгоди за Благой Георгиев през 2015 година, чака бебе от наследник на заможен бизнесмен.

Бившата изгора на Джизъса, която той заразя заради рускинята Есмер Омерова, е преживяла събитийно наситена седмица – сгодила се е за бащата на детето си преди дни, а вчера вече показа и корема, който упорито крие на последните снимки в Инстаграм. Куини, за разлика от останалите жени на бившия футболист, може да се похвали със стабилно образование – завършила е архитуктура миналата година в София.

Брюнетката нашумя в светските среди, след като се събра с Благо още непълнолетна – едва на 17 години, но двамата изкараха заедно само седем месеца. Според нея причината за бързата разлъка била, че не били един за друг, припомня Hotnews.bg.

От години красавицата е интимна с Недко Петков-Сланината, наследник на месарски бос, от когото е получила годежен пръстен. Той също може да се похвали с куп известни дами с интимния си бележник, като слухове го спрягаха за много близък на Преслава.