Бивша попфолк звезда роди тайно в Америка

Емблематична звезда от попфолк сцената е станала тихомълком майка за втори път. Чаровната певица успя да скрие до последно от медиите благата вест, че вече си има второ момиченце.

В този бранш рядко личният живот остава скрит от медиите, но тази представителка на попфолка определено успя да се измъкне чиста и да свие щастливо семейно гнездо далеч от родината.

Става въпрос за певицата Теодора, която от 2004 до 2015 г. гради много успешна кариера у нас. Изненадващо за феновете ѝ бе решението да напусне България и да отиде да живее в Америка. Наложи се да вземе това решение, след като се залюби с българин, който работи и живее там.

Там роди и първата си дъщеря Мария, а сега наши източници издадоха, че преди броени дни е родила още едно момиченце, което е кръстила Анна.

Теодора проби на музикалната сцена с помощта на продуцента Ненчо Касъмов, с когото беше във връзка през всичките тези успешни години във фолка. Клюката гласи, че най-хубавите песни са предлагани първо на нея, а колежките ѝ се задоволявали с остатъци.

Сцената липсва ужасно много на Теодора, но пък вече семейството ѝ е в Америка. От време на време прави по някоя песен за удоволствие, а наскоро дори се замислила, че иска да издаде и цял албум с нови песни.

Previous post Алекс Петканова в очакване на бебе № 2
Next post Кои зодии ще забогатеят до края на годината