Бившият на Мария я смени с руса кукла без силикон

Актуалната жена на бизнесмена Димитър Андонов трудно може да бъде по-различна от предишната дама на сърцето му. Димитър нашумя в светските среди покрай неуспешния си брак с фолк певицата Мария, с която имат 12-годишна дъщеря Марая. С днешна дата младият предприемач определено е случил на дама с моделска визия, а и в същото време естет и ценител на изкуството. Никол Милева-Андонова е с кукленско излъчване и въпреки, че е блондинка – не трябва да бъде подценявана.

Дамата няма нищо общо с попфолка, силикона и всевъзможните хирургически намеси, с което е пълна противоположност на популярната певица на „Пайнер“. Красавицата буди възхищение в социалната мрежа и макар да няма последователите на фолк фурията, не може да се оплаче от лайкове и комплименти в Инстаграм.

Милева и Андонов очевидно споделят семейната идилия, която неотдавна беше допълнена с втора рожба – дъщеричката им Кая. Благоевградският хотелиер вече има едно дете от своята половинка – син Ивайло, който е с няколко години разлика от първородната рожба на бизнесмена – Марая.

Любовта между Митко и Никол пламва бързо и не след дългo те са вече семейство, като венчавката им е била на екзотичен остров. Любимата му всъщност е завършила вътрешен дизайн, а в момента рисува арт портрети, пише hotnews.bg.