Бившият на Сани Жекова забременил моделка… след смъртта си

История, достойна за филм, разказа приятелката на загиналия на 8 юли 2020 г. австралийски сноубордист Алекс Пулин.

Елиди Влъг обяви, че чака дете от двукратния световен шампион, който се удави на 32-годишна възраст и преди това имаше дълга връзка с българската звезда Александра Жекова.

Само 24 часа след трагичния инцидент моделката успяла да издейства да бъде взета семенна течност от Пулин, който бе известен с прякора Чъмпи. Въпреки че била смазана от скръб, тя се сетила да направи последен опит да забременее от Алекс, който бе отишъл сам на риболов в подводния рай край Голд Коуст. Пулин бе открит в много тежко състояние на морското дъно, в безсъзнание и без маска. Сърфисти го откараха до брега, където вече беше дошла и Влъг, но усилията на Бърза помощ не дадоха резултат.

„В седмиците след смъртта му се молех на Бога да съм бременна. Надявах се на малко чудо“, сподели Елиди в разтърсващ пост в Инстаграм, където шокира своите 57 000 последователи. Там тя пусна и серия от свои снимки с наедрялото си коремче. Бебето трябва да дойде на бял свят през октомври.

„Всички знаеха колко отчаяно се опитвахме да имаме дете. Пробвахме наистина дълго време и накрая заговорихме за ин витро. В дните след инцидента стана дума за извличане на сперматозоиди. Според законодателството в Куинсланд това може да стане в рамките на 36 часа от тялото на починал човек. Успяхме да ускорим нещата, защото родителите на Чъмпи бяха в града, всички подписваха правни и медицински документи. Не мога да повярвам, че разказвам тази история“, призна 29-годишната Влъг.

„Бъба Чъмп идва този октомври – добави тя. – Аз и баща ти мечтаем за това от години, мъниче. След разтърсващ обрат на събитията за мен е чест най-накрая да приветствам един феномен, благодарение на който Чъмпи ще се върне на този свят! Въпреки горчиво-сладкия вкус на всичко, което ми се случва, никога не съм била по-сигурна в себе си и развълнувана“.

Пулин се състезаваше в дисциплината на Жекова – бордъркрос, в която участва на три олимпиади. Със Сани се разделиха след 5-годишна връзка преди игрите в Сочи 2014, където Алекс беше знаменосец на австралийската делегация. С него българката споделяше любимите му хобита – гмуркане по екзотични кътчета и кайтсърфинг. През 2017-а Пулин завърши четвърти в старт от Световната купа в Банско.

Елиди сподели, че още тъгува дълбоко за своето момче и се чувства като робот: „Липсва ми, искам го обратно. Още не мога да повярвам, че просто няма да се появи на вратата. Често посягам да му се обадя или да му напиша съобщение… Когато ми каза, че отива да се гмурка, му казах само: „Обичам те, оглеждай се за акули“.

Previous post 50-годишната Камелия в мини бански колкото носна кърпичка
Next post Красива водеща от bTV отвори дом за стари хора