Бизнесдамата Вили Боршукова осъди плеймейтката Жанета Осипова за клевета

Бизнесдамата Вили Боршукова най-накрая успя да осъди Жанета Осипова, която преди две години спретна страхотен скандал и избухна, че е била бита във фризьорския ѝ салон. Дори публикува тогава и медицинското, което са ѝ издали.

Две години по-късно обаче, ситуацията е финализирана – в полза на Вили Боршукова, която успя да осъди клеветницата си. Бизнесдамата разпространи и видео от охранителните камери в салона си, от което става пределно ясно какво точно се е случило – и че бой не е имало.

Не е имало дори и физическо докосване. Просто Осипова е отишла да върне закупен продукт и да го замени с друг, но е получила отказ, което явно я е разгневило, но е и развинтило до безкрайност фантазията, пише show.blitz.bg.

„След 2 години съдебни битки първото дело е спечелено. Тук е мястото да кажа едно огромно благодаря на най-добрата адвокатка Екатерина Иванова Димитрова! Казвам първото дело, защото в момента тече и второто дело за КЛЕВЕТА и уронване на фирмено име.

Коя е тази жена и с какво е известна? Оставам на вас сами да прецените.

Никога не допускайте някой да се гаври с живота ви, да ви заплашва, да ви налага психически тормоз! Защото такива хора трябва да бъдат спрени! Такива хора по салоните, колкото щеш. И мисля, че не само по салоните се случват такива неща, и по хотели, ресторанти. Хората в сферата на услугите всекидневно са подложени на капризи, фасони, надувки, и всичко това трябва да се търпи.

Реклама чрез скандал за да минем безплатно – всеки е изпитвал този номер. Дори приятелката ѝ Гери-Никол заплашваше, че трябвало да ме съдят. Е, ето кого осъдиха в крайна сметка?“, пише в поста си Вили Боршукова.

Previous post Кървав бой във „Фермата“: Кой ще се докопа със зъби и нокти до тлъстия чек
Next post Филип Буков заведе тайно гадже в Барселона