Бизнес за милиони: Цеци Красимирова оглави фабрика за марихуана

Цеци Красимирова оглави бизнес за милиони, след като съпругът й Майкъл Струмейтис й възложи управлението на новооткритата си фабрика за медицинска марихуана в Испания, съобщи pik.bg. Двойката притежава огромна къща край Барселона, а Майкъл поделя времето се между каталунската столица и Америка, където е съсредоточен многомилионният му бизнес.

Преди няколко седмици е било официалното откриване на испанската фабрика за органични торове и медицинска марихуана, като лично Красимирова е прерязала лентата пред стоите подчинени.

Заседа фабриката под контрола на Красимирова е единствената на Струмейтис в Европа, но до година-две се очаква откриването и на втора – в съседната ни република Северна Македония.

На 6 декември семейство Струмейтис отбеляза 3 години, откакто американският мултимилионер отправи към Цеци предложение за брак. Топмоделът получи годежен пръстен с 3 диаманта.

Припомняме, че Майкъл Струмейтис е собственик на най-голямата в света компания за органични земеделски добавки и торове. Отглежда законно марихуана за медицински цели, заради което зад Океана е наричан Краля на марихуаната. Израснал е в Портланд, щата Орегон в бедно семейство. Когато на 19 се впуска в един от най-рисковите бизнеси по това време, става обект на разследване от страна на ФБР.

Постепенно бизнесът с марихуана се разраства до цяла империя. Самият той има медицинско предписание да използва марихуана, тъй като е с три трансплантации на роговицата на окото.

Американецът притежава огромно имение за 16 млн. долара, „кацнало“ на един от хълмовете на Холивуд с изглед към Лос Анджелис. Мултимилионерът разполага и частен самолет и автопарк за милиони долари. Смята се, че бизнес империята на Майкъл Струмейтис печели около 100 милиона долара годишна, а продуктите му се разпространяват в над 90 страни по света.

Previous post Бясна на Коледа: Зейнеб фучи от ярост, получи ужасен сюрприз
Next post Емилия се показа след 5 месеца отсъствие