Бионсе на 40 г.: Вече не се състезавам със себе си

След повече от две десетилетия под светлината на прожекторите, Бионсе се превърна в много повече от поп икона. Тя е културна сила, която се противопоставя на очакванията и трансформира начина, по който разбираме силата на изкуството, за да промени и начина, по който виждаме себе си и тези около нас.

Така ли звуча? Това ли искам да изпратя на света? Това са въпроси, на които певицата си отговаря на всеки свой юбилей. Сега, на 40 години, които навършва днес – 4 септември, Бионсе приема нещата по-неглиже, вслушва се в собствения си глас повече и загърбва миналото.

“Първите години от живота ми бяха посветени на сбъдването на мечтите ми. Бях интроверт, не говорех много. Но на сцената се чувствах в безопасност. На 10 години вече имах над 50 записани песни в студио. Когато бях тийнейджър, исках да намеря смисълът. 20-те ми години бяха за изграждане на здрава основа за кариерата ми”, споделя певицата в откровено интервю пред „Харпър Базар”.

Тя разказа пред изданието, че години наред е опитвала да надскочи себе си и да се подобри. Непрестанно е опитвала да достигне нови и нови върхове. Но вече е сложила точка.

„Сега съм достигнала период, в който вече не се състезавам със себе си. Нямам интерес да ровя в миналото. То си е минало”, споделя Бионсе.

Previous post Сестрата на Ивайла Бакалова за майчинството, Бог и лесбийството
Next post Радо Шишарката се ваксинира с шопска салата и ракия