Бисексуален ли е турският секссимвол Йозджан Дениз?

Бисексуален ли е Йозджан Дениз? Турската суперзвезда е познат в България с ролите си на Фарук в „Завинаги“, на Сеймен в „Имението с лозите“, на Нежат в „Млечният път“, където си партнира с Хатидже Аслан и Вилдан Атасевер, на Кахраман в „Част от мен“ .

Преди години актьорът има връзка с Шебнем Шаефер, която се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Германия 2006 г.“.

След като двамата се разделят, Шебнем гостува в телевизионно предаване в Турция, където разкрива, че Йозджан е бисексуален (интересува се и от двата пола).

Йозджан веднага предприема необходимите мерки и завежда дело за клевета срещу нея, заявявайки, че твърденията ѝ са лъжа.

„Всички са обсебени от моята сексуалност. Не съм бисексуален и съм го твърдял няколко пъти, въпреки че на много им се иска да е така. Желая да съм на дневен ред с работата си, не с фалшиви новини.“

Шаефер твърди още, че Йозджан се е оженил единствено, защото иска да има дете.

В крайна сметка актьорът печели делото срещу бившата си, а парите ги дарява за обучение на млади момичета. „Това е война на честта за мен“, бяха думите на звездата от „Завинаги“ след края на сагата.