Битката в „Сървайвър“ се разгаря: Кой ще грабне 150 бона

Инфарктни дни предстоят в „Сървайвър“. На метри преди финала играта навлиза в последния си, най-тежък, напрегнат и непредвидим етап.

В следващите дни в екстремното риалити масово ще падат глави, а на финала на 27 април ще останат само трима участници, за да се борят за голямата награда от 150 000 лева.

На последния племенен съвет учителят по физическо Денис беше изгонен от конкурентите си на Острова на изкуплението, където ще се изправи срещу амбициозната IT специалистка Ганка, която досега взе два скалпа – на шампионката по джиу джицу Мила и на маркетинг експерта Александра.

Победителят в този сблъсък ще се присъедини към фитнес треньора Ванко, спринтьорката Кари, режисьора Зоран, офталмоложката Борислава и студентката Анелия, които с нокти и зъби оцеляха досега в риалитито.

В понеделник те ще влязат в дългоочакваните изпитания за директна елиминация, а онзи, който се представи най-добре във всяко от тях, ще стане финалист. Останалите ще се присъединят към журито, което ще определи големия победител, пише show.blitz.bg.

Previous post Блага вест?! Любима водеща ще става майка на 43
Next post Колко пари пръска мъжът на Мария по нея?