Блага вест?! Любима водеща ще става майка на 43

Новинарката Виктория Петрова не се е отказала от мечтата си да бъде майка, макар да е вече на 43. Тв водещата е била забелязана на преглед в акушеро-гинекологичната болница „Надежда“ в София през миналата седмица, издават очевидци.

Лечебното заведение е сред най-предпочитаните от бъдещите майки в столицата и Виктория се озовала там по препоръка на свои приятелки. Тя търпеливо изчакала реда си и се държала земно и любезно както с персонала, така и с останалите пациенти, споделят възхитени те. Възможно е вече да е бременна, да планира бременност или пък просто да е имала час за профилактичен преглед, гадаят бъдещ и майки, зърнал и тв звездата в болницата.

Към момента варненката продължава да грее от телевизионния екран редом до партньора си Юксел Кадриев. Виктория е все така в безупречна форма, но напоследък е започнала по-често да облича черни и по-свободни костюми, забелязват нейни колеги от медията, пише „Ретро“.

Звездата от Би Ти Ви, противно на слуховете, все още живее щастливо с бившия спортен министър Красен Кралев.

„От време на време някой се сеща да ни раздели с Виктория Петрова, затова вече не обръщаме внимание на тези „новини“. Така със смях коментира поредния слух за раздяла депутатът от ГЕРБ.

Previous post Легендата Латинка Петрова: Пенсията ми е мизерна
Next post Битката в „Сървайвър“ се разгаря: Кой ще грабне 150 бона