Благовеста Бонбонова зачеркна Алекс и Виктор

Благовеста Бонбонова отбеляза рождения си ден в заведение в София с колежките си от предаването, сред които не бе Александра, пише Хотнюз. Припомняме че двете уж го играеха първи приятелки в епизодите на „Ергенът” до преди няколко дни, когато останалите момичета директно заявиха на Бонбонова, че хипнотерапевтката я използва и манипулира. Рожденичката веднага потърси сметка от Александра, която обидена ѝ заяви, че дори не желае да води този разговор.

Благовеста, със специален грим и прическа, купонясва с Капитонова, Ния-Косара, Дениз и още мацки, но от Алекс нямаше и следа, което ще рече, че двете са развалили дружбата си. Тя получи много поздравления и от другите момичета, но отново Алекс не бе сред тях. Виктор Стоянов също липсваше от партито.

„Пожелавам си само да съм жива и здрава! Аз и хората които обичам… Всичко друго се постига, купува или се сбъдва с труд, защото в живота, всяко нещо струва друго нещо! Но ние с живота сме близки приятели, виждаме се всеки ден, говорим си, знаем си кой, какво… защо, кога, как…Абе обичам го този живот, явно и той мен…понякога спорим, понякога се караме като семейство, но сме почти винаги на едно мнение! Хей Живот, ще сме приятели още дълго, нека да сме в синхрон! Надявам се най-хубавото да сътворим заедно! Благодаря и за добрите моменти и за изпитанията!”, написа Бонбонова в социалните мрежи. Тя стана на 32 години.