Благо Джизъса с най-висок хонорар в „Сървайвър“

300 000 лв. ще получи Благой Георгиев за участието си в Сървайвър, твърди „България Днес“. Бившият футболист си договорил баснословен хонорар, за да отиде на остров в Карибско море.

През тази година „Сървайвър“ ще бъде копродуциран от турска компания, а бюджетът на предаването бил огромен за родните стандарти – няколко милиона. Още при първата среща Благой заявил, че ще бъде част от шоуто ако му платят 300 бона. Само срещу тази сума бившият футболист бил склонен да се раздели с младата си жена и да се подложи на тежки изпитания на едно от най-опасните места на планетата, където насекомите са смъртоносни. Преговорите между Сървайвър и Джизъса продължили близо три месеца. В един момент когато уж всичко било пред подписване, Благой изненадващо се отказал. След нови разговори Георгиев отново дава зелена светлина, че се впуска в екстремното риалити.

Джизъса бил в топ форма и готов да се бори за голямата награда от 200 бона, издават близки до него. Той тренирал всеки ден и с нетърпение очаквал да се качи на самолета за Южна Америка. От там участниците ще бъдат превозени с кораб до острова в Карибския басейн.

За разлика от Георгиев останалите известни в шоуто ще получат значително по-малко хонорари. В отбора на „Известните“ влизат още готвачката Божана Кацарова, ММА Боецът Георги Валентинов, актьорите Снежана Макавеева, Филип Буков и др.

Previous post Филип Аврамов вече не крие новата си любима
Next post Нов нос, силикон: Племенницата на Галена с нови естетични корекции