Благо Джизъса шокира с избора си на книги за четене

Благой Георгиев не спира да изумява с действията си в последно време. През последните месеци бившият на Златка Райкова скача от легло в легло при различни жени. Мнозина симпатизираха на двойката и се надяваха той да се кротне и да остане по-дълго с плеймейтката, но уви – вече дори е женен за друга, пише Vbox7.

Най-вероятно дори в очите на приятелите си Благой Георгиев изглежда смешно както с философията си за живота, така и с постъпките си. В момента не ни е известно по какъв начин мачото си печели парите, за да ходи толкова често на почивки с новата любима и да издържа толкова деца и жени, но всичко това е факт.

Следващата новина със сигурност също няма да изненада никого. Чудили ли сте се какви книги четат родните звезди от бранша на Благо? Е, повечето не четат, а друга голяма част ги е срам да споделят какво четат.

Бившият футболист се щракна с една от книгите на Венета Райкова „ Триумфът на кучките“. Продължението ѝ предизвика истински фурор с това четиво. Джизъса горещо препоръчва на последователите си да прочетат творбата на бившата водеща.