Благо се оплака от Златка: Изхвърли ми гоблените на Христос пред блока

Златка Райкова посреща един различен рожден ден тази година. Русата плеймейтка е бременна с втория си наследник, когото ще роди през пролетта. Райкова определено ще запомни празника си, защото го посреща с нов годеник, бебе напът и едно пораснало момченце, което е от връзката ѝ с Благой Георгиев, пише каналът Vbox7.

Междувременно Благо реши, че в навечерието на празника на бившата си има какво да каже за нея. Джизъса се оплака от Златка, която му била изхвърлила много ценни гоблени с образа на Исус Христос. Той твърди пред „България Днес“, че Златка му била изхвърлила ценните произведения на изкуството пред блока.

„Да идва да си събира боклуците“, била казала Златка на съседите. Райкова разкарала всичките вещи на Джизъса, когато се разделили. Една част от принадлежностите си той сам прибрал, други му изпратила по куриер, а трети, в това число и двата гоблена, плеймейтката захвърлила пред входната врата на кооперацията.

Бившият футболист обаче е категоричен, че е правил десетки грешки, имал е куп неразумни постъпки, но се е учил от станалото и е продължил напред. „Бог е на първо място в живота ми и мисля, че всеки човек трябва да го поставя винаги пред себе си и да се уповава нему. Без вяра човек нищо няма. Имам невярващи приятели, които след време започват да вярват“, каза още Джизъса.

Previous post Златка Райкова проговори за сватбата и бебето
Next post Тези зодии смятат романтиката за лигавщина