Богатее! Попфолк певицата Рени се сдоби с два нови имота

Рени продължава да бъде една от изключително търсените певици не само в България, но и в съседна Сърбия. Тя има невероятни постижения през годините с някои от най-популярните песни в жанра, като „Като птица“, „Плакала съм“ и „Искам те“.

Когато разгледате нейната страница във Фейсбук, лесно се вижда, че изпълнителката е една от най-желаните участнички на събития. От началото на 2023 година, тя е изпълнила над 100 участия както у нас, така и в Сърбия, което е внушителен брой спрямо други изпълнители в момента.

Според информацията, хонорарът за участията ѝ не е от най-достъпните и тя се предлага в момента на цена от 4000 до 5000 лева, а по празничните дни цената дори достига до 10000 лева.

Също така, говори се, че на едно от участията си в един легендарен хотел в София, певицата е изпяла няколко пъти своята песен „Като птица“ на сръбски език за един сръбски бизнесмен. За тази изява, тя не само получила хонорара си, но и голяма сума бакшиш.

През тази година, Рени придоби два значими имота – един в България и един в Гърция. Също така, от някои познати разбрахме, че тя ще издаде нова песен скоро, която ще е дует с нейната най-вярна и приятелка в фолк средите – Деси Слава. Според много хора в жанра, тази песен ще се отличава като голям хит, тъй като и двете певици са сред най-популярните изпълнителки в стила, пише blitz.bg

Previous post 7 красавици ще се впуснат в щуро забавление в шоуто на Рачков
Next post Васил Найденов се обясни в любов на мъж по БНТ