Бойкот в „На кафе“! Гала отказва лечение, грози ли я опасност?

Непокорен дух показа за пореден път водещата на предаването „На кафе“ по Нова телевизия Гала. Въпросът е дали това няма да навреди на здравето й.

Опърничавата блондинка отказа да приема антибиотик, предписан от лекаря й, след като бе диагностицирана с ковид миналата седмица и остава твърдо само на витамини. „Доста витамини – А, D, цинк, кверцетин, селен, мелатонин, който хората обикновено свързват със съня, но има добър ефект в този случай.

Има и един кортикостероид и антибиотик, които аз не пия, и общо взето се тъпча само с витамините. Признавам си, че е малко на своя глава, и около мен всички ми се карат. Но на фона на всичко, което изчетох и през което другите хора са минали и минават с COVID, аз се водя сравнително леко минаваща през вируса.

Затова не виждам защо да пия антибиотик, който не влияе на вирусите. Антибиотиците са за бактериални инфекции”, обясни тя в интервю за „24 часа”.

Днес в предаването, което тя води от дома си, водещата обясни, че има вкус и обоняние за разлика от повечето боледуващи. Иначе блондинката се оплаква от силно главоболие, което трудно се повлиява от медикаменти, мускулни болки и малко по-висока температура.

Не се страхува за себе си, а за възрастната си майка. Стефан, който продължава да спи в едно легло с нея е добре. Той пък показа как готвачката на „На кафе“ ги глези с доставки на храна.