Бонбонова иска ергена Виктор, остана без бельо

Емоции, предизвикателства и болезнени откровения очи в очи предстоят в „Ергенът“ по bTV. Този четвъртък и петък (10 и 11 март) от 21:00 ч. зрителите ще станат свидетели на най-големия скандал в имението до момента, провокиран от дръзкото поведение на една от участничките.

Виктор ще изправи претендентките за сърцето си в забавно спортно съревнование. Избраните момичета за групова среща от последната инфарктна церемония на розата ще премерят сили в баскетболен мач, а тази, която покаже най-голям хъс за победа, ще бъде поканена на индивидуална среща с първия „ерген“ на България. Двубоят не мина и без сериозен инцидент, в който една от дамите пострада неприятно, а ситуацията доведе до ново напрежение сред момичетата.

Същински раздор в имението ще предизвика Благовеста Бонбонова, която ще опита да привлече Виктор с изключително провокативно поведение. Дръзката й постъпка да свали бельото си пред Виктор ще стане повод за възмущение от страна на останалите претендентки, а решението на Александра, Елвира и Карина да защитят приятелката си окончателно ще раздели момичетата на два враждуващи лагера.

Зрителите ще станат свидетели и на първата целувка, инициирана не от Виктор, а от една от претендентките за неговото сърце.

В петък вечерта ще се проведе поредната „Церемония на розата“, след която още една от участничките няма да получи цвете от Виктор и ще трябва да напусне имението завинаги.

Previous post Симона Загорова с нова любов
Next post Задава се грандиозен скандал с Алисия в „Капките“