Бони заформи здраво парти за дъщеря си въпреки Covid-19

Фолкпевицата Бони скоро имаше страхотен повод да почерпи – дъщеря ѝ Михаела стана на 18 години и вярна на горещата си кръв, дивата спретна щуро парти, независимо от локдауна в страната.

По време на пандемия обаче това е сложно изпълнима задача. Въпреки пречките Бони успя да намери връзка и да организира частно парти за „до 15 човека“, точно така, както е по изискване на здравните власти.

Дали приятелите на Миа, както е артистичният псевдоним на красивата наследница на Бони, са били в рамките на допустимата бройка, остава загадка. От кратките видеа, които Мишето пусна в социалните мрежи, се вижда, че е поканила наистина най-близките си приятели и съученици. Като единствен звезден гост се открои Лоренцо на Софи Маринова. Той пръв честити рождения ден на своята връстничка в мрежата, като пусна и тяхна обща снимка от тържеството, пише Хот арена.

Миа залага на бляскава къса рокля в златист нюанс. Ученичката посети задължителните за подобно събитие фризьор и гримьор. Украсата на партито беше също изцяло в злато. Специален гост диджей се грижи за доброто настроение на пубертетите, а Миа и майка й Бони не пропуснаха да поздравят приятелите си с няколко любими парчета, изпети от тях.