Бони разпалва подмолно конфликта с Алекс Гърдева

Скандалът между фолк певицата Бони и участничката от „Ергенът“ Александра Гърдева съвсем не е бил по сценарий в кулинарното шоу Hell’s Kitchen. Двете звездни готвачки, които първоначално разменяха мили очички пред шеф Ангелов, хич не се харесват, а победата на Алекс в кулинарната надпревара, изобщо не може да се приеме и преглътне от останалата на второ място.

Ромската фолк фурия не успя да стане първа в Звездния отбор на шоуто, както се говореше дълго време, и това явно все още не ѝ дава мира. Не случайно по-рано имаше слухове, че Бони печели, а в крайна сметка с днешна дата се разбра, че победителя е друг – психоложката Алекс. Според запознати самата фолк изпълнителка искала от по-рано да се говори и пише, че тя печели, докато дефакто е друг.

Сега, когато истината излезе наяве, пък започнаха да се появяват грозни публикации и статии по адрес на победителката Гърдева, с цел да я злепоставят в обществото. Според тях участничката в първия сезон на „Ергенът“ е емоционално травмирана жена, нестабилна и неуравновесена, като информацията идвала уж от хора от екипа на Hell‘s kitchen, пожелали анонимност.

Очерняща статия описва Александра така: „психоложката със съмнителна кариера влязла с една торба лекарства в предаването и оставила сащисани останалите участници“. „Постоянно изпадаше в някакви безумни истерии. Когато нямаше камери, Алекс ставаше коренно различен човек, лабилен и неадекватен. Често излизаше да плаче безпричинно“, разкривали уж вътрешни източници. Тя редовно крещяла и изпадала в крайни емоционални състояния, особено когато някой друг печели. Фенове на риалити предаването също доловиха известна доза фалшивост в поведението ѝ. Според тях Алекс обича да го играе жертва и тази роля много добре ѝ се удава, особено когато усети, че губи почва под краката си. „Ако не можеш да владееш емоциите си и да реагираш адекватно и спокойно, какъв психолог може да се наречеш и какви професионални съвети може да дадеш на пациентите си?!“, питат се задкулисно.

Чудно защо тези твърдения за Гърдева се появяват едва след финала на кулинарното състезание, пише hotnews.bg. Грозните твърдения били атака от страна на отмъстителната Бони, която продължила да плюе по победителката, защото очевидно трудно преглътнала факта, че не тя е победител, коментират запознати със ситуацията от шоубизнес средите. Тя не си спести част от тях, докато говореше пред победителя от миналия сезон Станислав в подкаста за кулинарното шоу.

Хора, които познават огнената фурия от родния ѝ Сливен повече от добре, са категорични, че тя е абсолютно способна на такава акция.

„Много е завистлива и злобничка. Нищо чудно, че със Софи Маринова имат изострени отношения от години. Всички видяхме неотдавна каква беше реакцията ѝ към Софка, която все пак е номер 1 и това я изяжда вътрешно“, коментират поведението на Бони странични наблюдатели.