Браво на Михаела Филева! Поведе битка с тормоза

Да сподели най-лошите си моменти, свързани с тяхната публичност – това обещание прави певицата Михаела Филева в навечерието на новата си кампания. Изпълнителката на „Родена с късмет“ се обявява против тормоза независимо дали той се случва онлайн или на живо.

„В началото на календарната година заедно с вас, приятели, започнахме изключително важна дискусия, за това как да не позволяваме негативните коментари в социалните мрежи, а и тези на живо, да ни определят, да ни карат да се чувстваме зле, неуверени, та дори и недостатъчни“, обясни Филева. В основна тема тогава се превърнаха критиките срещу външния вид.

Цялата дискусия провокира Филева да събере някои от най-вдъхновяващите за нея дами в България. Всички те ще разкажат своите лични истории, свързани с превъзмогването на страха от критиката и преобразуването на негативната енергия в градивна такава.

„Днес думата е твоя! Сподели ми вдъхновяваща си история, свързана с предизвикателство „хорско мнение“, за да си поговорим. Нямам търпение да ви опозная още по-добре. Ще има и награди“, казва още певицата със стокаратова усмивка.

Заедно с Дара Екимова, Ирина Денева, Мила Михова и Силвия Канин пък ще се съберат на 3 юни в лайвчат, за да си припомнят, че „да се обичаш и приемаш е необходимо и достатъчно условие, за да си щастлив“.