Брадърката Никита Джонсън за Денис Теофиков: Разбихте психиката му!

Победителката от петия сезон на „Биг Брадър“ Никита Джонсън не си замълча относно трагичната случка с младия и талантлив певец Денис Теофиков.

Есктравагантната Никита не може да повярва, че има хора, които се представят за приятели на загиналото момче, а в същото време не спират да петнят името му. Тя недоволства най-вече от негов приятел, който след трагичния край на Теофиков не спира да бълва техни забавни видеа, които едва ли Денис би одобрил да бъдат публични, пише Блиц.

„Оставете момчето на мира, Бог да го прости! Такова хубаво момче, толкова ме е яд! И пускат клипове, как някак все за негова сметка се шегуват. Как не ви е срам?! Разбихте му психиката, дърпате го насам натам, бъзикате се с него и на всичкото отгоре си качвате идиотските клипове в нета.

Искам да се разгранича от тези хора, нищо че сме татуирани всичките. Не сме еднакви!!!! Различни сме! Аз съм малко или много разпознаваема личност, която доста хора следват и затова искам ясно и точно да кажа: НЕ, не е нормално да качваш тъпи клипчета, особено след като човек си е отишъл от този свят и не може да даде съгласието си тези кадри да бъдат излъчени.

И казвам НЕ на всякакъв вид тормоз! Нагледах се!!!!! Ми има други хора с влияние в медиите. Мъцнете нещо, кажете, ех да му се не знае, защо мълчите?! От страх ли, от лицемерие ли…да му се не знае. Колко мъка има по тези наши земи Боже! Отиде си момчето, красиво…талантливо, светлина на душата му“, гласи гневният пост на Никита в мрежата.

Previous post Оперират Сашка Васева повторно! Мъжът й: Вярвам, че ще прогледне
Next post Иво Аръков заведе гаджето си в Малта