Брад Пит призна за какво мечтае след Анджелина

На Брад Пит му е трудно да излиза отново по срещи, след като премина през тежък развод с бившата си съпруга Анджелина Джоли, пише „Daily Mail“, цитиран от life.dir.bg. 57-годишният актьор и 46-годишната холивудска дива са разведени от април 2019 г., след като се разделиха през септември 2016 г.

Разправиите относно попечителството над шестте им деца продължават все още.

На фона на продължаващата драма между тях, източници близки до него твърдят, че Брад е „нетърпелив да намери Единствената“ и „много би искал да се среща отново с подходяща жена“. Той обаче изпитва колебания.

„Иска да намери този специален човек, с когото да бъде за дълго време и предпочита да не се пилее в случайни връзки. Проблемът е, че той мрази излизанията, заради това че не може дори да изпие и кафе с приятел, без да го обсъждат“, казал вътрешен човек пред „US Weekly“.

Източникът твърди, че извън любовния живот на Брад за момента основният му приоритет са „семейство, благотворителност и работа“.

Брад и бившата му съпруга Анджелина сключиха брак във Франция през 2014 г. Актрисата подаде молба за развод две години по-късно. Те все още са във война кой ще получи попечителството над децата, а съдебната им битка продължава. Наскоро беше съобщено, че Брад се надява той и Джоли да могат да оставят всичко зад себе си и да продължат напред в някакъв момент в бъдещето.

„Брад се надява един ден той и Анджелина да намерят начин да си простят и да продължат напред, ако не друго, то заради децата“, казва още източникът.

Previous post Островът, чието море има седем цвята
Next post Актриса от Боливуд сложи короната „Мис Вселена“