Бременната Джена с признание за Милко Калайджиев

Фолк звездата Джена направи изумително признание пред своите почитатели, а поводът е 15-години от подписването на договора ѝ с „Пайнер“.

Певицата, която в момента е в очакване на втора рожба, реши да открехне вратата на личния и професионален живот и да напише неща, които до този момент не е споделяла, пише Шоу Блиц.

„Винаги ще си спомням голямото вълнение, което изпитах през 2004 г. когато се впуснах в неизвестното и поех професионално музикалния си път. Тогава точно завърших музикалното училище “НУФИ” в гр. Котел с профил народно пеене и свирех на пиано с надеждата да продължа да уча или като певица, или пианистка някъде по света.

Пътят ме отведе в най-доброто бузуки в София “Дионисос”, където пеех гръцка музика и останах 3 години под звуците на бенда, с който работех. Посетих и Швейцария, където пях сръбска музика и научих доста репертоар.

Един ден ме намери Милко Калайджиев, който чул за мен и ме запозна с инж. Митко Димитров, който не само повярва в мен, но ми се довери изцяло и подписахме договор през 2007 г.

Вече 15 години в добро и в трудности работим заедно с музикална компания “Пайнер”. Благодаря на семейство Мария и Митко Димитрови, които са неизменна част от успехите ми. Благодаря на всички екипи, с които работим заедно толкова години и си знаем болките и радостите, мениджърите ми – Женя Димова, Панчо Запрянов, Хари Янакиев.

Благодаря на всички музиканти, текстописци, тонрежисьори, оператори, режисьори, стилисти, фотографи, които са част от моите 15 години и заедно създаваме стойностна музика. Благодаря на семейството ми, което мина през какво ли не с мен и ме подкрепя във всяко начинание. Благодаря на вас – моята публика и спътници в това вълшебство, защото както от години казвам: ”Докато ви има вас, ще ме има и мен”. Обичам ви и докато дишам ще пея, защото моят живот са музиката, песента и любимите до мен. Благодаря ви от сърце и дълбока признателност за обичта, която ми давате“, пише Джена по повод професионалния си празник.

Previous post Мис България Марина Войкова роди втора дъщеричка
Next post Италианецът Марко сменя Андре Токев в “Мастършеф 8″?