Бременната Джулиана Гани тормози новия си мъж, вдига страшни скандали

Джулиана Гани има доста труден характер, коментират запознати отблизо с личността ѝ. Въпреки че демонстрира щастие с новия си мъж – полицая Теодор Гецов, бременната силиконката тормозела и него с редовни скандали, при това доста шумни и зрелищни. Преди няколко седмици двамата дори стигнали до бой в хотелски комплекс.

„Тези двамата се биха, замеряха се с чаши, бяха пробили дупка дори във вратата на стаята. И изведнъж – бебе! Нямам думи!“, споделя с възмущение наблюдател на драматичния скандал. И други посетители в хотела свидетелстват за екшъна, който бил озвучен с крясъци от нейна страна. Чували се обиди като „нещастник“, „мизерник“, „лайно мръсно“ и пр.

Преди броени дни Гани обяви, че е бременна за втори път и очаква дете в началото на следващата година. Тя има невръстен син на име Давид от бившия си Илиян Найденов, но сега се готви да посрещне още един наследник от актуалния си любовник Теодор, пише Уикенд.

„Бременността ми протича много леко, не съм спирала да пътувам, защото се чувствам отлично. До този момент съм качила 1 кг и 800 грама и изведнъж започнах да ям много пъпеш. Още мислим варианти за имена, разказа блондинката.

За пореден път тя се интересува основно от визията си и от това колко кила е натрупала, а не толкова от здравето на бебето.

По време на първата си бременност Джулиана спазваше режим на хранене и най-голямото ѝ притеснение бе, че може да надебелее и да се окръгли като бъчва. За нейно щастие това не се случи и скоро след раждането тя върна добрата си форма.

„Пожелавам на всички майки да изглеждат като мен“, доволна е блондинката с много естетични корекции.

Гани започна връзка с полицая Теодор веднага след развода с Найденов. Тя скоростно реши че иска дете и от новия си мъж, което е учудващо, понеже доброволно остави родителските права над сина си Давид на бившия. Силиконката вижда 2-годишното момченце само през уикендите, а през останалото време за него се грижи баща му в Монтана.

Тя е споделяла, че е стигнала до това решение, за да избегне още съдебни разправии и да си осигури спокойствие.

Previous post Жените с тези имена са параноични ревнивки
Next post Мирела и Габриела от „Игри на волята“ се оказаха първи дружки