Бременната Диона влезе по спешност в болница

Певицата Диона все още крие от медиите, че е в напреднала бременност и през лятото ще стане майка за първи път. Прясно сгодената певица крие от суеверие благата новина, но изглежда бременността не протича леко, пише Шоу Блиц.

Изпълнителката на „Филмарка“ кара много тежка бременност и последните си участия изкарала кошмарно. Чувствала се много зле и накрая нещата излезли извън контрол и тя постъпила в болница.

През уикенда Диона отмени две участия – в Габрово и в София. А по-късно съобщи, че няма да е на разположение през цялата седмица. „За съжаление здравословното ми състояние не позволява да осъществя клубните си участия и тази седмица“, оповести Диона.

„Ще помоля никой да не ме пита „какво ми е“. Когато съм в състояние ще преценя дали дали да говоря за това, през което преминавам. Само ще кажа, че не го пожелавам на никого“, ожали се Диона и това хвърли феновете ѝ в паника. Нейни почитатели се питат дали всичко е наред с бебето в корема ѝ. Нашият екип ѝ пожелава бързо възстановяване и дай боже всичко да е наред с бременността и бързо да забрави за проблемите в момента.